Onze diensten.

Mobiele apps ontwikkelen

Je wilt een mobiele app laten ontwikkelen? Maak je bedrijf en werkzaamheden mobiel toegankelijk voor je medewerkers en klanten. Wij ontwikkelen apps vanuit een uitgedacht design, bouwen met de nieuwste techniek en nemen jou als klant mee in het gehele proces. Bespaar tijd en geld door je werkprocessen te digitaliseren waar dan maar ook!

Mobiele apps

Opkomst van de smartphone.

Smartphones zijn niet meer weg te denken, meer dan 95% van de Nederlanders heeft een smartphone en gebruiken we massaal mobiele applicaties. Naast de mobiele apps zijn ook de websites aangepast zodat deze beter te gebruiken zijn op de telefoon. Tegenwoordig is 88% van de websites geoptimaliseerd voor een mobiele telefoon. Vaak houdt dit in dat alle content onder elkaar is gezet, zodat deze goed te bekijken is op een telefoon. Het is een eerste stap in de juiste richting, maar de structuur van een website is niet geschikt voor een telefoon.

Responsive website of mobiele app?

Wil je voornamelijk informatie tonen aan de gebruiker bijvoorbeeld een blog dan is een responsive website voldoende. Je website bestaat namelijk grotendeels uit tekst met enkele afbeeldingen. Wordt er meer interactie gevraagd van een gebruiker dan zal een mobile app hiervoor sneller geschikt zijn. De app zal namelijk zo ontworpen worden dat de gebruiker zonder enige moeite de verschillende taken kan uitvoeren. Daarnaast kan je met een mobile app beter gebruik maken van de hardware die in een telefoon aanwezig is. Denk aan GPS, notificaties, camera, kompas etc.

KISS. Keep It Simple, Stupid.

Werk jij of je medewerkers veel buiten de deur of gebruiken je klanten je dienst veelal onderweg? Maak het ze makkelijk met behulp van een mobiele applicatie. Tijdens de design fase wordt er gewerkt volgens het KISS (Keep It Simple, Stupid) principe. Dit houdt in dat alle onnodige elementen worden weggelaten en het voor de gebruiker zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt om zijn taken uit te voeren.

Ontwikkeld met de beste frameworks.

Door slim gebruik te maken van bestaande frameworks kunnen wij mobiele applicaties kosteneffectief ontwikkelen. Zo stellen deze frameworks ons in staat om hybride apps te ontwikkelen. Deze bestaande frameworks kunnen we uitbreiden met maatwerk modules die specifiek zijn voor jouw bedrijf.