Logo Angular

Elastic Web is dé partner voor het ontwikkelen van web of mobiele applicaties met behulp van Angular.

Angular is hét frontend framework voor het ontwikkelen van betrouwbare applicaties die met herbruikbare onderdelen gemakkelijk op meerdere platformen kan draaien. Of je nu een web, mobiel, native mobile of native desktop applicatie nodig hebt, Angular is het framework voor ons volgende project. Hierdoor hoeven wij minder tijd te besteden aan het ontwikkelen voor de verschillende platformen en minder mensen met verschillende expertises in huis te hebben.

Ultieme gebruikerservaring.

Angular brengt jouw website tot leven. Met behulp van Angular ontwikkelen wij interactieve en dynamische Single Page Applications (SPA's). Waarbij de gebruiker niet meer hoeft te wachten tussen het laden van verschillende pagina's, formulier validatie instant is en visuele feedback gemakkelijk onderdeel wordt van de volledige gebruikerservaring.

Gemaakt voor de toekomst.

Angular richt zich volledig op moderne browsers waardoor er geen extra overhead geprogrammeerd hoeft te worden om oude browsers te ondersteunen. Een filosofie waar wij als Elastic Web volledig achterstaan, het gebruik van oude browsers is namelijk niet verantwoord onder anderen vanuit een veiligheidsoogpunt.

Daarnaast worden Angular applicaties geschreven in TypeScript, een soort volwassen versie voor JavaScript, waardoor het applicaties veiliger en stabieler zijn omdat eventuele programmeer fouten sneller opgemerkt worden.

Klaar voor het grote werk.

Grote bedrijven als banken, verzekeraars, overheden en andere organisaties hebben gekozen voor Angular als het frontend framework voor eigen applicaties. Dit toont aan dat Angular wel degelijk geschikt is om gebruikt te worden binnen grote enterprise applicaties. Daarnaast is het framework ontwikkeld door ontwikkelaars van Google en bij NG-Conf in 2017 heeft Google toegezegd Angular te blijven ondersteunen op de lange termijn.

Meer weten? Lees hier meer over Angular

Realiseren we jouw volgend project met Angular?
Laten we samen de mogelijkheden bekijken!

Neem contact op voor een gratis creatieve kennismakingssessie:

Telefonisch

+31 (0) 85 004 5401

Per mail

info@elasticweb.nl