Laravel logo

Laravel is een opensource PHP framework dat het levenslicht zag in 2011. Ondertussen (2020) is versie 7 gereleased en wordt het gebruikt door een groot deel van de PHP community. Onder anderen door deze grote community blijft het in onze ogen hét PHP framework van dit moment.

Webplatform. Koppeling. Website.

Wij van Elastic Web geloven dat elk bedrijf er voordeel uit haalt om een softwareoplossing te implementeren voor een specifiek probleem wat het bedrijf heeft tijdens het uitvoeren van de bedrijfsprocessen. Door de flexibiliteit van Laravel kunnen wij maatwerk realiseren voor deze bedrijven ongeacht de branch of de omvang van het probleem.

Compleet ecosysteem.

Doordat Laravel een uitgebreid ecosysteem heeft van verschillende componenten is het gemakkelijk om alledaagse functionaliteit te implementeren. Daarnaast helpt het om onze ontwikkelaars meer inzichten te geven tijdens het ontwikkelen om nog sneller betere en stabielere applicaties te bouwen.

Automatiseren van testen.

Het handmatig testen van de werking van de applicatie is een tijdrovende klus en alleen realistisch bij kleine hobby projecten. Daarom implementeren wij automatische tests die elke keer worden uitgevoerd zodra we wijzigingen maken in de code. Laravel is ontwikkeld met het automatisch testen in gedachten vandaar dat het bekende PHP test framework: PHPUnit out-of-the-box geïmplementeerd is. Zo kunnen wij bij de start van het project al beginnen met het schrijven van automatische tests.

Aansluiting op Angular.

Met behulp van Laravel Sanctum sluit het perfect aan op Angular zodat we twee systemen, front- en back-end, naadloos met elkaar kunnen laten samenwerken. De combinatie van deze twee talen zorgt er mede voor dat we stabiele, snelle en veilige applicaties voor jou kunnen ontwikkelen.

Meer weten? Lees hier meer over Laravel

Realiseren we jouw volgend project met Laravel?
Laten we samen de mogelijkheden bekijken!

Neem contact op voor een gratis creatieve kennismakingssessie:

Telefonisch

+31 (0) 85 004 5401

Per mail

info@elasticweb.nl