Diensten

Voor elk bedrijf een gepaste oplossing.

API Koppelingen

Een software koppeling tussen twee of meerdere systemen? Met behulp van een API koppeling zorgen we ervoor dat de systemen die je gebruikt nog beter met elkaar gaan samenwerken. Door automatisch gegevens te delen tussen systemen kan het aantal handmatige handelingen worden verminderd en is er geen kans op fouten.

Meer informatie

Webapplicaties

Een webapplicatie laten ontwikkelen? Portals en dashboards zijn goede voorbeelden van webapplicaties. Deze systemen kunnen jou en je medewerkers helpen efficiënter te werken, doordat gegevens centraal opgeslagen en verwerkt worden. Daarnaast kan veel handmatig werk uit handen worden genomen door webapplicaties.

Meer informatie

Development as a Service

Starten met het ontwikkelen van een eigen software product? Development as a Service stelt bedrijven in staat om een eigen ontwikkelteam tot hun beschikking te hebben zonder dat ze dit team zelf hoeven te werven en managen. Het team wat aan het project werkt krijgt steeds meer feeling en gaat ook steeds beter het bedrijf achter het project leren kennen.

Neem contact op

Webshops

Gemakkelijk, snel en veilig je producten online verkopen? Wij leveren snelle webshops die gemakkelijk in gebruik zijn. Dit doen wij als Shopify Partner uiteraard met behulp van Shopify. Door het gebruik van een webshop kun je gemakkelijk online gaan verkopen. Breid je verkoopgebied uit over heel Nederland, Europa of wereldwijd!

Meer informatie

Websites

Meer online zichtbaarheid? Je website is in bijna alle gevallen de eerste indruk die klanten van je bedrijf krijgen. Zorg er dus voor dat deze volledig aansluit op je bedrijf. Doormiddel van een aantal strategische sessies gaan we samen met onze partners zorgen dat je bedrijf en je merk beter online zichtbaar wordt.

Meer informatie
Contact

Klaar om met ons te gaan samenwerken?

Stuur ons een bericht!

Plan een afspraak om jou volgende stap te bespreken. Tijdens dit eerste gesprek gaan we in kaart brengen wat je behoeftes zijn en op basis hiervan kunnen wij een gepaste oplossing voorstellen.

Plan een afspraak

Nog geen keuze kunnen maken?

Mogelijk heb je nog geen keuze kunnen maken wat het beste bij je past. Onze diensten zijn erop toespits om verschillende mogelijkheden te bieden voor verschillende bedrijven met elk zijn eigen processen.

Bekijk onze diensten