Onze diensten.

Voor elk bedrijf een gepaste oplossing.

Er is geen heilige graal als het gaat om kosten besparen. Simpelweg omdat elk bedrijf anders is. Onze diensten zijn erop toespits om verschillende mogelijkheden te bieden voor verschillende bedrijven met elk zijn eigen processen.

API Koppelingen

Een software koppeling tussen twee of meerdere systemen? Met behulp van een API koppeling zorgen we ervoor dat de systemen die je gebruikt nog beter met elkaar gaan samenwerken. Door automatisch gegevens te delen tussen systemen kan het aantal handmatige handelingen worden verminderd en is er geen kans op fouten. We hebben al voor verschillende systemen koppelingen ontwikkeld en dus veel ervaring opgedaan.

Denk aan:

€ 3.000 - € 9.000

Lees meer over API koppelingen

Shopify Webshops

Gemakkelijk, snel en veilig je producten online verkopen? Wij leveren snelle webshops die gemakkelijk in gebruik zijn. Dit doen wij als Shopify Partner uiteraard met behulp van Shopify. Door het gebruik van een webshop kun je gemakkelijk online gaan verkopen. Breid je verkoopgebied uit over heel Nederland, Europa of wereldwijd! Door onze ervaring met koppelingen kunnen we het hele verkoopproces automatiseren van voorraad tot levering tot marketing.

Denk aan:

Vanaf € 2.500 - € 7.000

Lees meer over Shopify webshops

Webapplicaties

Een webapplicatie laten ontwikkelen? Portals en dashboards zijn goede voorbeelden van webapplicaties. Deze systemen kunnen jou en je medewerkers helpen efficiënter te werken, doordat gegevens centraal opgeslagen en verwerkt worden. Daarnaast kan veel handmatig werk uit handen worden genomen door webapplicaties. Wij ontwerpen de applicaties altijd op basis van jouw wensen en jouw doelen. Jij bent de expert binnen jouw vakgebied.

Denk aan:

€ 15.000 - € 95.000

Lees meer over webapplicaties

Websites

Meer online zichtbaarheid? Je website is in bijna alle gevallen de eerste indruk die klanten van je bedrijf krijgen. Zorg er dus voor dat deze volledig aansluit op je bedrijf. Doormiddel van een aantal strategische sessies gaan we samen met onze partners zorgen dat je bedrijf en je merk beter online zichtbaar wordt. Dit zal direct invloed hebben op het aantal nieuwe klanten dat je via je website binnenhaalt.

Denk aan:

€ 1.000 - € 12.000

Lees meer over websites

Mobiele apps

Mobiele applicaties ook waardevol voor bedrijven! Hoewel de meeste apps gericht zijn op consumenten kan een mobiele app ook waardevol zijn voor je bedrijf. Je hebt je telefoon bijna altijd bij de hand en je kunt op deze manier op een veilige manier in verbinding staan met je bedrijf. Daarnaast kunnen medewerkers handelingen uitvoeren die voorheen met papieren formulieren gingen.

Denk aan:

€ 12.000 - € 30.000

Lees meer over mobiele apps

Hoe kunnen we jouw werk leuker maken?
Laat ons vrijblijvend meedenken!

Neem contact op voor een gratis creatieve kennismakingssessie:

Telefonisch

+31 (0) 85 004 5401

Per mail

info@elasticweb.nl