Bereken eenvoudig de kosten
voor een APIĀ koppeling

Om een beter beeld te krijgen wat een API koppeling gaat kosten zijn er een aantal factoren van belang. Nadat je deze vragen hebt beantwoord krijg je een prijsindicatie. Mocht de indicatie in lijn zijn met de verwachting, volgt er nog een vrijblijvend gesprek om de verdere details te bespreken.

Begin via onderstaande knop

Duurt ongeveer 5 minuten

Prijscalculator

Hoe kunnen we je helpen?


Beschrijf in het kort wat voor applicatie je voor ogen hebt. Met deze beschrijving krijgen we een goed beeld waar je uiteindelijk naartoe wilt gaan. Laat je door niets beperken, beschrijf hoe de meeste ideale situatie er voor jou en je bedrijf uit zou komen te zien.

We zullen uiteraard zorgvuldig met deze informatie omgaan.

Projectomschrijving

1 / 6
Hoeveel systemen moeten er gekoppeld worden?

Een API koppeling kan al gemaakt worden bij 2 systemen. Het is wel mogelijk om meer systemen te koppelen om nog meer gemak te creƫren. Het aantal systemen heeft invloed op de complexiteit.

Hoe complexer de integratie, hoe meer ontwikkelingstijd en onderhoud er nodig zijn, wat de kosten kan verhogen.

Aantal systemen

2 / 6
Waar staan de systemen geĆÆnstalleerd?

Systemen die draaien binnen de cloud zijn gehost op externe servers waar je als organisatie niet direct toegang tot hebt. Het systeem zelf is via het internet toegankelijk. Het is makkelijker om hier mee te werken, omdat er vaak al een APIĀ beschikbaar is voor de communicatie.

Met on-premise worden de systemen gehost op fysieke servers die binnen de organisatie zijn geplaatst. Het kan zijn dat deze servers beperkte mogelijkheden hebben om mee te communiceren.

Servers

3 / 6
Hoe vaak moeten de gegevens via de koppeling worden bijgewerkt?

Soms heb je informatie direct nodig op het moment dat er iets gebeurd, denk bijvoorbeeld aan het doorzetten van bestellingen in een webshop.

In andere gevallen is het niet nodig om deze realtime bij te werken en is het ook prima als alle gegevens dagelijks bijgewerkt worden.

4 / 6

Gegevens synchronisatie

Hoeveel informatie gaat er dagelijks worden verstuurd?

De hoeveelheid informatie kan er voor zorgen dat er gekozen moet worden voor een andere manier van synchronisatie. Veel informatie die realtime bijgehouden moet worden, vergt een andere aanpak dan weinig informatie die realtime of veel informatie die dagelijks gesynchroniseerd moet worden.

Houdt er bij de bepaling ook rekening mee hoe de informatie is opgebouwd, zijn er bijvoorbeeld veel relaties die tussen de informatie die ook bijgehouden moet worden.

Gegevens

5 / 6
Wat beschrijft jouw situatie het beste

Afhankelijk van je gekozen optie, kunnen we je beter voorzien van informatie. In alle gevallen zal er een vervolggesprek plaats moeten vinden om nog beter in kaart te brengen wat je zoekt.

Situatie

6 / 6
Wat tof!
We kunnen niet wachten om kennis te maken!

Vul onderstaande gegevens in en we zullen contact met je opnemen. Je krijgt van ons een op maat gemaakte prijsinschatting.

Naam
Bedrijfsnaam
Email
Telefoonnummer (optioneel)

Contact

Bedankt! We hebben je aanvraag voor een kostenberekening ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Het is niet gelukt om je antwoorden naar ons toe te sturen, probeer het later opnieuw.