API koppeling.

SAP Business One software koppeling

SAP Business One is software voor bedrijfsbeheer, ontworpen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Als ERP-oplossing is het gericht op het automatiseren van belangrijke bedrijfsfuncties in financiën, bedrijfsprocessen en human resources. SAP Business One is het kleinere broertje van het welbekende SAP ERP systeem.

SAP Business One is niet de heilige graal binnen de ERP-systemen. Het is net als vele andere ERP-systemen (bijvoorbeeld Exact Online) er op gericht zo veel mogelijkheid verschillende bedrijven aan te spreken. Hierdoor zal SAP Business One zich niet aanpassen aan jouw bedrijf, maar moet jij vaak je bedrijf aanpassen aan SAP Business One. Dit laatste zou niet de manier van werken moeten zijn, omdat er een reden is dat je jouw bedrijf zo hebt ingericht zoals het is. Gelukkig betekent dit niet dat je geen gebruik kunt maken van SAP Business One. Elastic Web kan namelijk een maatwerk API koppeling ontwikkelen die er voor zorgt dat jij je bedrijf kan laten draaien zoals je gewend bent en wij zorgen dat alsnog de juiste gegevens in SAP Business One terecht komen, zodat je ook van de voordelen van SAP kunt profiteren.

SAP Business One

SAP Business One koppelen.

Doordat wij de koppeling met SAP Business One en jouw overige systemen op maat maken, zijn we niet afhankelijk wat er momenteel op de markt is. Hierdoor kunnen we elk systeem koppelen aan je SAP Business One account. De meest voor de hand liggende koppeling tussen SAP Business One en een ander systeem is door een databridge te bouwen. Deze brug zorgt ervoor dat gegevens van of naar SAP Business One worden gesynchroniseerd vanuit andere systemen. Met één handeling heb je zo altijd de meest actuele gegevens in alle systemen.

API synchronisatie

Jouw bedrijf blijft uniek.

Jouw bedrijf doet het op zijn eigen manier. Juist deze unieke aanpak zorgt ervoor dat je anders bent dan je concurrenten. Dan wil je toch juist dat het ERP systeem dat je gebruikt deze unieke manier van bedrijfsvoering gaat ondersteunen. Hiervoor kunnen wij de missing link zijn tussen jouw bedrijf en een gestandariseerd ERP systeem als SAP Business One, zonder hiervoor toren hoge kosten voor te rekenen.

Stap voor stap.

De koppeling met je SAP Business One account hoeft niet in één keer ontwikkeld te worden. Wij denken graag mee hoe SAP Business One gekoppeld kan worden op basis van de behoefte binnen je bedrijf. Het maken van kleine stapjes heeft drie voordelen 1) je initiële investering is laag 2) het kan snel geïmplementeerd en getest worden en 3) we bouwen alleen waar op dat moment echt behoefte aan is. Op basis van deze tests ontstaat er vanzelf feedback en nieuwe ideeën om de koppeling uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Doordat deze functionaliteiten gebaseerd zijn op ervaringen en niet op basis van aannames worden ook echt alleen bruikbare en waardevolle functionaliteiten ontwikkeld.

Eigen maatwerk systeem.

Bestaande software systemen bieden vaak een eigen API aan waarmee gecommuniceerd kan worden vanuit SAP Business One. Voor systemen die je hebt laten ontwikkelen specifiek voor jouw bedrijf kan het zijn dat er nog geen API beschikbaar is om met het systeem te kunnen communiceren. Hiervoor bieden wij de mogelijkheid om dit systeem uit te breiden met een eigen API zodat gegevens kunnen worden opgehaald en automatisch verwerkt worden in het systeem. Mocht je liever het laten ontwikkelen door de partij die het systeem oorspronkelijk heeft ontwikkeld, ook dan adviseren en helpen we je graag.

Hoe kunnen we jouw werk leuker maken?
Laat ons vrijblijvend meedenken!

Neem contact op voor een gratis creatieve kennismakingssessie:

Telefonisch

+31 (0) 85 004 5401

Per mail

info@elasticweb.nl