API koppeling.

Exact Online software koppeling

Exact Online is het online platform voor de ondernemers en accountants. De combinatie van boekhouding en CRM vormt de perfecte basis voor elk bedrijf. Daarnaast zijn er geïntegreerde oplossingen voor onder andere productie, groothandel en professionele dienstverlening voor kleine bedrijven. Meer willen weten? Deze informatie is te vinden op de website van Exact Online.

Door de uitgebreide API interface van Exact Online is het mogelijk om veel verschillende software pakketten te koppelen. Uit ervaring wordt voornamelijk ecommerce gekoppeld aan exact om bestellingen, voorraad en productie aan te sturen vanuit de webshop. Hierdoor heb je een realtime overzicht in Exact Online over de status van je webshop en je voorraad. Daarnaast bespaar je vele uren doordat er geen handmatige acties meer plaatsvinden.

Exact Online

Exact Online koppelen.

Doordat wij de koppeling met Exact Online en jouw overige systemen op maat maken, zijn we niet afhankelijk wat er momenteel op de markt is. Hierdoor kunnen we elk systeem koppelen aan je Exact Online account. De meest voor de hand liggende koppeling tussen Exact Online en een ander systeem is door een databridge te bouwen. Deze brug zorgt ervoor dat gegevens van of naar Exact Online worden gesynchroniseerd vanuit andere systemen. Met één handeling heb je zo altijd de meest actuele gegevens in alle systemen.

API synchronisatie

Altijd de laatste staat van je administratie.

Doordat gegevens die belangrijk zijn voor de finianciele status van je bedrijf realtime worden gesynchroniseerd heb je altijd de meest up-to-date status van je administratie. Geen verrassingen meer achteraf omdat er geen facturen of transacties meer handmatig in de administratie gezet hoeven te worden.

Stap voor stap.

De koppeling met je Exact Online account hoeft niet in één keer ontwikkeld te worden. Wij denken graag mee hoe Exact Online gekoppeld kan worden met andere systemen in kleine stapjes. Het maken van kleine stapjes heeft meerdere voordelen

  1. Je initiële investering is laag.
  2. Het kan snel geïmplementeerd en getest worden.
  3. We bouwen alleen waar op dat moment echt behoefte aan is.

Op basis van deze tests ontstaat er vanzelf feedback en nieuwe ideeën om de koppeling uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Doordat deze functionaliteiten gebaseerd zijn op ervaringen en niet op basis van aannames worden ook echt alleen bruikbare en waardevolle functionaliteiten ontwikkeld.

Klaar om je administratie te versnellen?

Neem vandaag contact op

Of bel naar +31 (0) 85 004 5401

We hebben Exact al met verschillende systemen gekoppeld

Eigen maatwerk systeem.

Bestaande software systemen bieden vaak een eigen API aan waarmee gecommuniceerd kan worden vanuit Exact Online. Voor systemen die je hebt laten ontwikkelen specifiek voor jouw bedrijf kan het zijn dat er nog geen API beschikbaar is om met het systeem te kunnen communiceren. Hiervoor bieden wij de mogelijkheid om dit systeem uit te breiden met een eigen API zodat gegevens kunnen worden opgehaald en automatisch verwerkt worden in het systeem. Mocht je liever het laten ontwikkelen door de partij die het systeem oorspronkelijk heeft ontwikkeld, ook dan adviseren en helpen we je graag.

mark

Wil je een Exact Online expert spreken? Neem dan eens contact op, wij kunnen je helpen met je vraag.

Hoe kunnen we jouw werk leuker maken?
Laat ons vrijblijvend meedenken!

Neem contact op voor een gratis creatieve kennismakingssessie:

Telefonisch

+31 (0) 85 004 5401

Per mail

info@elasticweb.nl