API koppeling

Exact Online software koppeling

Exact Online is het online platform voor de ondernemers en accountants. De combinatie van boekhouding en CRM vormt de perfecte basis voor elk bedrijf. Daarnaast zijn er geïntegreerde oplossingen voor onder andere productie, groothandel en professionele dienstverlening voor kleine bedrijven. Meer willen weten? Deze informatie is te vinden op de website van Exact Online.

Door de uitgebreide API interface van Exact Online is het mogelijk om veel verschillende software pakketten te koppelen. Uit ervaring wordt voornamelijk ecommerce gekoppeld aan exact om bestellingen, voorraad en productie aan te sturen vanuit de webshop. Hierdoor heb je een realtime overzicht in Exact Online over de status van je webshop en je voorraad. Daarnaast bespaar je vele uren doordat er geen handmatige acties meer plaatsvinden.

Exact Online koppelen.

Doordat wij de koppeling met Exact Online en jouw overige systemen op maat maken, zijn we niet afhankelijk wat er momenteel op de markt is. Hierdoor kunnen we elk systeem koppelen aan je Exact Online account. De meest voor de hand liggende koppeling tussen Exact Online en een ander systeem is door een databridge te bouwen. Deze brug zorgt ervoor dat gegevens van of naar Exact Online worden gesynchroniseerd vanuit andere systemen. Met één handeling heb je zo altijd de meest actuele gegevens in alle systemen.

Altijd de laatste staat van je administratie.

Doordat gegevens die belangrijk zijn voor de finianciele status van je bedrijf realtime worden gesynchroniseerd heb je altijd de meest up-to-date status van je administratie. Geen verrassingen meer achteraf omdat er geen facturen of transacties meer handmatig in de administratie gezet hoeven te worden.

Stap voor stap.

De koppeling met je Exact Online account hoeft niet in één keer ontwikkeld te worden. Wij denken graag mee hoe Exact Online gekoppeld kan worden met andere systemen in kleine stapjes. Het maken van kleine stapjes heeft meerdere voordelen

  1. Je initiële investering is laag.
  2. Het kan snel geïmplementeerd en getest worden.
  3. We bouwen alleen waar op dat moment echt behoefte aan is.

Op basis van deze tests ontstaat er vanzelf feedback en nieuwe ideeën om de koppeling uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Doordat deze functionaliteiten gebaseerd zijn op ervaringen en niet op basis van aannames worden ook echt alleen bruikbare en waardevolle functionaliteiten ontwikkeld.

Eigen maatwerk systeem.

Bestaande software systemen bieden vaak een eigen API aan waarmee gecommuniceerd kan worden vanuit Exact Online. Voor systemen die je hebt laten ontwikkelen specifiek voor jouw bedrijf kan het zijn dat er nog geen API beschikbaar is om met het systeem te kunnen communiceren. Hiervoor bieden wij de mogelijkheid om dit systeem uit te breiden met een eigen API zodat gegevens kunnen worden opgehaald en automatisch verwerkt worden in het systeem. Mocht je liever het laten ontwikkelen door de partij die het systeem oorspronkelijk heeft ontwikkeld, ook dan adviseren en helpen we je graag.

We hebben Exact al met verschillende systemen gekoppeld

Arise Health logo
Arise Health logo
Arise Health logo
Arise Health logo
Arise Health logo
Arise Health logo
Arise Health logo
Arise Health logo
Contact

Klaar om met ons te gaan samenwerken?

Stuur ons een bericht!

Plan een afspraak om jou volgende stap te bespreken. Tijdens dit eerste gesprek gaan we in kaart brengen wat je behoeftes zijn en op basis hiervan kunnen wij een gepaste oplossing voorstellen.

Plan een afspraak

Nog geen keuze kunnen maken?

Mogelijk heb je nog geen keuze kunnen maken wat het beste bij je past. Onze diensten zijn erop toespits om verschillende mogelijkheden te bieden voor verschillende bedrijven met elk zijn eigen processen.

Bekijk onze diensten