Over Elastic Web.

Dit is de draaiende kracht.

Een groep van experts. Een groep aangevuld met jou als klant waarbij je een van de belangrijkste rollen vervult.

Over Elastic Web.

De wereld om ons heen maakt al jaren grote stappen richting automatisering en digitalisering, wij helpen hier graag aan mee. Bedrijven kunnen namelijk enorme winst behalen door techniek slim in te zetten, maar vaak zijn bedrijven niet op de hoogte wat de mogelijkheden zijn en dat is een enorm gemis. Wij helpen bedrijven niet alleen met het realiseren van software maar adviseren ook welke software nodig is om vooruit te gaan. Tot op vandaag hebben we al verschillende bedrijven, groot en klein, geholpen om te besparen en te groeien met behulp van slimme maatwerk software.

Mark Corneth, Codebaas bij Elastic Web.

Ik help ondernemers te groeien met behulp van software. Door de juiste mix van bestaande software en maatwerk software kan elk bedrijf de eigen processen efficiënter inrichten. Nog niet helemaal zeker wat voor jou nodig is? Ik ga graag in gesprek met ondernemers om vanuit een technisch oogpunt te adviseren en problemen op te lossen.

De flexibele schil.

Dit doen we niet alleen met in-house talent. Wij hebben in de afgelopen jaren een flexibele schil van specialisten verzameld, die afhankelijk van het project, ingehuurd kunnen worden om nog meer uit het project te halen. Dit zijn niet alleen developers maar ook adviseurs met elk verschillende expertises. Hierdoor kunnen we per project een team samenstellen waarmee het maximale resultaat kunnen behalen en elk project met een frisse blik oppakken.

Bekend van TV.

Voor het RTL Z programma De Barometer, zijn wij geïnterviewd over onze aanpak op IT en hoe wij denken dat software bedrijven nog beter kan helpen.

Wil je onderdeel worden van Elastic Web?

Hoe kunnen we jouw werk leuker maken?
Laat ons vrijblijvend meedenken!

Neem contact op voor een gratis creatieve kennismakingssessie:

Telefonisch

+31 (0) 85 004 5401

Per mail

info@elasticweb.nl