Over

Elastic Web is een groep van experts. Een groep aangevuld met jou als klant.

De wereld om ons heen maakt al jaren grote stappen richting automatisering en digitalisering, wij helpen hier graag aan mee. Bedrijven kunnen namelijk enorme winst behalen door techniek slim in te zetten, maar vaak zijn bedrijven niet op de hoogte wat de mogelijkheden zijn en dat is een enorm gemis.

Wij helpen bedrijven niet alleen met het realiseren van software maar adviseren ook welke software nodig is om vooruit te gaan. Tot op vandaag hebben we al verschillende bedrijven, groot en klein, geholpen om te besparen en te groeien met behulp van slimme maatwerk software.

Het Team

De draaiende kracht achter Elastic Web.

Luca van Montfort

Luca van Montfort

Software developer

Mark Corneth

Mark Corneth

Eigenaar

Ik help ondernemers te groeien met behulp van software. Door de juiste mix van bestaande software en maatwerk software kan elk bedrijf de eigen processen efficiënter inrichten.

Naud van Rens

Naud van Rens

Software developer

Contact

Klaar om met ons te gaan samenwerken?

Stuur ons een bericht!

Plan een afspraak om jou volgende stap te bespreken. Tijdens dit eerste gesprek gaan we in kaart brengen wat je behoeftes zijn en op basis hiervan kunnen wij een gepaste oplossing voorstellen.

Plan een afspraak

Nog geen keuze kunnen maken?

Mogelijk heb je nog geen keuze kunnen maken wat het beste bij je past. Onze diensten zijn erop toespits om verschillende mogelijkheden te bieden voor verschillende bedrijven met elk zijn eigen processen.

Bekijk onze diensten