Dit is de draaiende kracht

Een groep van experts. Een groep aangevuld met jou als klant waarbij je een van de belangrijkste rollen vervult.

Over Elastic Web.

De wereld om ons heen maakt al jaren grote stappen richting automatisering en digitalisering, wij helpen hier graag aan mee. Bedrijven kunnen namelijk enorme winst behalen door techniek slim in te zetten, maar vaak zijn bedrijven niet op de hoogte wat de mogelijkheden zijn en dat is een enorm gemis. Wij helpen bedrijven niet alleen met het realiseren van software maar adviseren ook welke software nodig is om vooruit te gaan. Tot op vandaag hebben we al verschillende bedrijven, groot en klein, geholpen om te besparen en te groeien met behulp van maatwerk software. Mijn naam is Mark Corneth, codebaas bij Elastic Web en ik help ook jouw bedrijf met het maken van de volgende stap richting automatisering en digitalisering.

De flexibele schil.

Dit doen we niet alleen met in-house talent. Wij hebben in de afgelopen jaren een flexibele schil van specialisten verzameld, die afhankelijk van het project, ingehuurd kunnen worden om nog meer uit het project te halen. Dit zijn niet alleen developers maar ook adviseurs met elk verschillende expertises. Hierdoor kunnen we per project een team samenstellen waarmee het maximale resultaat kunnen behalen en elk project met een frisse blik oppakken.

Fullservice samenwerking.

Door onze samenwerking met Go Online, een creative agency uit Nijmegen, kunnen wij elk bedrijf het volledige pakket bieden. Gespecialiseerd in design & marketing, kunnen we elkaar perfect helpen. Jij als klant hoeft hierdoor niet met meer met meerdere partijen contact te hebben, maar blijft Elastic Web het algemeen contact. Gezien de frequente samenwerking kennen we elkaar door en door, dit zorgt voor een snelle en transparante samenwerking.

Wil je onderdeel worden van dit team?

Hoe kunnen we jouw werk leuker maken?
Laat ons vrijblijvend meedenken!

Neem contact op voor een gratis creatieve kennismakingssessie:

Telefonisch

+31 (0) 24 202 2375

Per mail

info@elasticweb.nl