Diensten

Wij bouwen professionele Shopify webshops voor maximale conversie

Wij bouwen resultaat gerichte webshops die snel & veilig zijn en converteren. Door het maximale te halen uit Shopify kunnen wij in een korte tijd en kostenefficiënt een professionele webshop ontwikkelen.

Neem af wat je nodig hebt

Elke ondernemer en elke webshop is anders en heeft andere behoeftes. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden. Zo is er altijd een mogelijkheid die aansluit op jouw situatie.

Volledig maatwerk

Je hebt goed in je hoofd wat je nodig hebt. Je hebt een specifieke wens. Je verkoopt een product dat niet recht-toe-recht-aan is. Dan gaan we graag met je om tafel om deze shop zo te gaan bouwen zodat die volledig aansluit om je wensen en ideeën.

Shopify heeft alles voor een succesvolle webshop

Het is niet voor niets dat al meer dan 1.000.000 bedrijven wereldwijd vertrouwen op Shopify. Shopify is, ook in onze ogen, het meest complete systeem om een webshop op te zetten. Het enige wat je nog nodig hebt om het maximale uit een Shopify store te halen is een expert die met je meedenkt en het voor je ingeregeld.

Shopify

1. Marketing & SEO

Out of the box is Shopify geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Zonder ingewikkelde plugins zorgen we er samen voor dat je klanten je webshop gaan vinden. Product reviews? Geen probleem, ook deze worden netjes getoond in de zoekresultaten.

2. Social media integratie

Koppel je webshop aan Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter. Verkoop je producten ook rechtstreeks via Facebook. Hierdoor hoeven je klanten Facebook niet eens meer te verlaten.

3. Analytics

Meten is weten. De beste beslissingen kun je maken op basis van bestaande gegevens. Met Shopify krijg je inzage in je sales, bestellingen, bezoekers aantallen en kun je op product niveau zien wat verkoopt - en wat niet.

4. Shopify payments

Mede mogelijk gemaakt door betaalprovider Stripe, biedt Shopify Payments de mogelijkheid om veel verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar te maken in je shop. Onder andere iDeal, Creditcard en Apple pay.

Payment methods Shopify

5. Hosting in de cloud

Je shop staat gehost in de cloud van Shopify. Dit betekent een razendsnelle shop, 99,9% uptime en de beste beveiliging.

Verbonden als partner

Door onze rol als Shopify partner hebben we gekozen ons volledig te focussen op het ontwikkelen van webshops in Shopify. Door deze toewijding kunnen we je nog beter helpen de webshop te ontwikkelen waar je naar opzoek bent.

Connectie leggen met verschillende marktplaatsen

Om nog meer verkoop uit je shop te halen kun je tegenwoordig je producten verkopen via grote marktplaatsen. Bol.com is hiervan een goed voorbeeld, maar nu dat Amazon ook beschikbaar is op de Nederlandse markt is dit een goede extra optie of alternatief. Wij helpen je verbinding te leggen met deze platformen zodat je gemakkelijk en snel je producten kunt aanbieden en beheren op de verschillende marktplaatsen.

Arise Health logo
Arise Health logo
Arise Health logo
Arise Health logo
Arise Health logo
Arise Health logo
Contact

Klaar om met ons te gaan samenwerken?

Stuur ons een bericht!

Plan een afspraak om jou volgende stap te bespreken. Tijdens dit eerste gesprek gaan we in kaart brengen wat je behoeftes zijn en op basis hiervan kunnen wij een gepaste oplossing voorstellen.

Plan een afspraak

Nog geen keuze kunnen maken?

Mogelijk heb je nog geen keuze kunnen maken wat het beste bij je past. Onze diensten zijn erop toespits om verschillende mogelijkheden te bieden voor verschillende bedrijven met elk zijn eigen processen.

Bekijk onze diensten