Maatwerk websites

Wij maken websites voor makelaars

De website speelt voor makelaars een belangrijke rol om een betere connectie te kunnen vinden met potentiële (ver)kopers. Ongeacht de komst van verzamelsites als Funda, Jaap.nl, VBO etc. speelt de eigen website nog een belangrijke rol in het (ver)koopproces van potentiële klanten. Het vinden van de juiste woning is voor de meeste kopers het moeilijkste in het verkoopproces en ze hebben de behoefte om hiermee geholpen te worden. Een makelaar die hiermee goed kan helpen krijgt al snel de voorkeur.

Elastic Web ontwikkelt websites voor makelaars die jou in staat stelt om deze behoefte te vervullen. Door een website te ontwikkelen die overzichtelijk en makkelijk in gebruik is. Daarnaast zorgt een koppeling met RealWorks, Kolibri of een ander CRM-systeem ervoor dat het aanbod op de website actueel is en blijft.

Stijging in afspraken doormiddel van nieuwe website.

Voor Voorneveld Makelaars uit Hilversum ontwikkelde wij een volledig nieuwe website. Ze gebruikte eerst de website bouwer van Realworks, maar hadden hier te weinig mogelijkheden in. Door een koppeling met Realworks zorgde we ervoor dat het aanbod op de nieuwe website actueel was op basis van het aanbod in Realworks. Met behulp van de nieuwe website steeg het aantal bezoeken en het aantal afspraken. Benieuwd naar de website? Bekijk deze hier: www.voorneveld.nl

Eén perfecte weergave.

Door gebruik te maken van een modern design wordt de website overzichtelijke en gebruiksvriendelijke voor bezoekers. Dit kan bijdragen aan het verhogen van het aantal leads en reacties die je kunt ontvangen via de website. Het ontwerp wordt gemaakt aansluitend op jouw bestaande huisstijl zodat het herkenbaar blijft.

Beter vindbaar in de zoekmachine

De concurrentie binnen de makelaardij is hoog en een goede positionering binnen zoekmachines kan helpen om meer organische bezoekers naar de website te krijgen. Naast een beter positionering binnen de zoekmachine kan een goede marketingstrategie er voor zorgen dat je nog meer leads naar je website haalt. Wij hebben samenwerkingen met verschillende marketingbureaus die gespecialiseerd zijn in het uitwerken van een marketingstrategie.

Solide basis met voldoende flexibiliteit.

Elke makelaar is uniek en voert zijn werkzaamheden op zijn eigen manier uit. Dit komt ook terug tijdens de ontwikkeling van een makelaars website. We bieden standaard een solide basis waarmee elke makelaar uit de voeten kan, maar deinzen niet terug voor maatwerk uitbreidingen. Tijdens de eerste gesprekken zullen we duidelijk in kaart gaan brengen wat nu echt belangrijk is voor jou en voor je potentiële (ver)kopers.

Koppeling met o.a. Realworks of Kolibri

Om het aanbod op de website actueel te houden bieden we een koppeling met je eigen CRM pakket. Hierdoor hoef je maar op één plek het aanbod bij te houden. De meeste CRM pakketten zorgen dat het aanbod ook beschikbaar wordt op Funda. Mocht dit nog niet het geval zijn kunnen wij zorgen dat deze koppeling alsnog gelegd wordt. De weergave van het aanbod is onderdeel van de website en je bent dus niet beperkt tot wat de verschillende CRM pakketten aanbieden.

Een aantal pakketten, waaronder Realworks, bieden de mogelijkheid om naast het ophalen van gegevens ook gegevens te versturen vanaf de website naar het CRM pakket. Ontvang je klant reacties via de website dan kun je deze automatisch doorzetten naar bijvoorbeeld Realworks om ze hier verder af te handelen.

Koppeling met o.a. Realworks of Kolibri

Geïnteresseerd in alleen een koppeling?

Heb je recentelijk je website vernieuwd, maar kost het nog veel werk om je aanbod actueel te houden? We kunnen ook bestaande websites koppelen met verschillende CRM pakketten. Hierdoor hoef je het nog maar op één plek te beheren en de koppeling zorgt dat wijzigingen op alle plekken worden doorgevoerd. Het kan je wekelijks of dagelijks veel tijd besparen door herhalende handmatige taken te automatiseren. Een dergelijke automatisering kan al met een lage investering. Je kunt vrijblijvend eens een gesprek aanvragen zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Elke dag dat je website niet op orde is verlies je potentiële leads aan de concurrent. Wij kunnen er voor zorgen dat je binnen drie weken een gloednieuwe website hebt die ook nog eens handmatig werk automatiseert. Wij denken vrijblijvend met je mee over de mogelijkheden.

Contact

Klaar om met ons te gaan samenwerken?

Stuur ons een bericht!

Plan een afspraak om jou volgende stap te bespreken. Tijdens dit eerste gesprek gaan we in kaart brengen wat je behoeftes zijn en op basis hiervan kunnen wij een gepaste oplossing voorstellen.

Plan een afspraak

Nog geen keuze kunnen maken?

Mogelijk heb je nog geen keuze kunnen maken wat het beste bij je past. Onze diensten zijn erop toespits om verschillende mogelijkheden te bieden voor verschillende bedrijven met elk zijn eigen processen.

Bekijk onze diensten