Diensten

Maatwerk website ontwikkelen

Een website laten maken die je klanten oplevert en waarmee je doelen behaalt! Je wilt een website laten ontwikkelen, maar waar moet je beginnen? En kies je voor een standaardoplossing of voor een maatwerk website oplossing? Elastic Web adviseert je van begin tot eind. Tipje van de sluier: met een maatwerk website behaal je vaak betere resultaten én werk je gerichter aan je doelen.

Maatwerk website: meer resultaat.

Een professionele bedrijfswebsite is essentieel. Je kunt hiermee namelijk in contact komen met potentiële klanten die je anders niet zou bereiken. Daarnaast vergelijken klanten steeds vaker verschillende partijen online voordat ze contact opnemen. De maatwerk websites die wij ontwikkelen, zijn volledig toegespitst op jouw wensen en doelen. Die leggen we vanaf het begin vast en nemen we mee in het hele proces. Door onze expertise op het gebied van innoveren en automatiseren kunnen wij een stap extra zetten op het gebied van techniek. We creëren een website die resultaten behaalt en die een belangrijke rol heeft binnen je organisatie. Dit doen we onder anderen voor makelaarskantoren waarbij de website helpt om nog mee aandacht te geven aan de klant door tijdrovende klussen te digitaliseren/automatiseren.

Design meets functionaliteit.

De uitstraling van je website geeft een nieuwe bezoeker de eerste indruk. Het geheel moet er verzorgd uitzien, overzichtelijk zijn en passen bij de inhoud. Bij een maatwerk website hoort vanzelfsprekend een maatwerk design. Samen met jou gaan we de website stap voor stap visualiseren. Daarbij letten we niet alleen op wat mooi is, maar geven we ook veel aandacht aan de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Meten én handelen.

Zodra geïnteresseerden je website weten te vinden, zie je de bezoekers terug in je statistieken. Jammer genoeg blijft het daar vaak bij, terwijl je deze waardevolle informatie goed kunt gebruiken om je resultaten te verbeteren. Om erachter te komen wie je bezoeker is, kun je er bijvoorbeeld op inspelen dat diegene zijn contactgegevens achterlaat. Dan kun je persoonlijk contact opnemen. Zo zijn er nog meer maatregelen om ervoor te zorgen dat je maatwerk website het middelpunt van je marketing wordt. Wij rusten de website uit met essentiële tools om een bezoeker om te zetten naar een waardevolle lead. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is deze lead omtoveren in een echte klant.

Na de lancering blijven we bij je.

Je hebt je maatwerk website laten maken, wij hebben de website gelanceerd en je eerste bezoekers komen op je nieuwe website. Hoe nu verder? Ook na de lancering van je website helpen wij je verder. Zo controleren we de site regelmatig en denken we mee over doorontwikkeling, zodat ’ie nog meer gaat bijdragen aan jouw doelen. Denk bijvoorbeeld aan maatwerk API-koppelingen, waarmee we andere bedrijfssystemen kunnen koppelen aan je website.

Van creatief idee tot marketingcampagne.

We doen meer dan alleen technische doorontwikkeling. Zo kijken we graag samen hoe de website nog meer kan opleveren. We ondersteunen op het gebied van online - en social marketing. Het opzetten van marketingcampagnes om meer potentiële klanten naar je website te halen, zorgt ervoor dat de bezoekersaantallen stijgen.

Uiteraard kunnen we je ook helpen met nieuwe ideeën of als je wilt sparren over de technische mogelijkheden. Onze kennis op het gebied van innovatie en nieuwe mogelijkheden is groot, doordat we hier dagelijks mee bezig zijn. We adviseren je met plezier!

Heb je al een website? We kijken graag eens naar de mogelijkheden. Als we je nieuwe technische partner worden, nemen we de bestaande website onder onze hoede. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Contact

Klaar om met ons te gaan samenwerken?

Stuur ons een bericht!

Plan een afspraak om jou volgende stap te bespreken. Tijdens dit eerste gesprek gaan we in kaart brengen wat je behoeftes zijn en op basis hiervan kunnen wij een gepaste oplossing voorstellen.

Plan een afspraak

Nog geen keuze kunnen maken?

Mogelijk heb je nog geen keuze kunnen maken wat het beste bij je past. Onze diensten zijn erop toespits om verschillende mogelijkheden te bieden voor verschillende bedrijven met elk zijn eigen processen.

Bekijk onze diensten